Restauranter, cafeer og kaffebarer i Trondheim

  • Chablis Brasserie & Bar

    I 1998 åpnet vi dørene på Chablis Brasserie & Bar. Restauranten ligger i idylliske omgivelser blant gammel trehusbebyggelise på Bakklandet i Trondheim. Rundt oss har vi severdigheter som Gamle Bybro, verdens eneste sykkelheis Trampe og et steinkast unna ligger Nidarosdomen. Vi har 65 sitteplasser inne og i sommerhalvåret tør vi skryte på oss å ha Trondheims flotteste uteservering. Chab...

  • Dolly Dimple's Nordregate

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Peppes Pizza - Trondheim

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza res...

  • Old Dublin Steakhouse

    Welcome to Old Dublin Steakhouse... the true taste of Ireland in Norway. Whether you want a quieter meal in the afternoon with subtle traditional Irish music in the background or a lively weekend with local and genuine Irish bands and singers, we can cater for your needs. We endevour to give you a great welcome with a friendly atmosphere. With our highly trained chefs we guarantee you one of...

  • Fru Inger Fiskerestaurant

    Trondheims lutefiskrestaurant Du tar vel ikke all fisk for god fisk? Det gjør ikke vi heller Bestill lutefisklag nå! Våre åpningstider mandag - lørdag kl. 17.00 -24.00 søndag lukket Ta kontakt på tlf 73 51 60 71 for bordbestilling...

  • Egon City Syd

    I det travle og pulserende miljøet på et av Norges største kjøpesentra, er Egon en stille oase der man kan nyte en kopp kaffe eller et godt måltid i ro og fred. Et godt valg, uansett anledning Bursdager, kolleger, foreninger, idrettslag, store og små selskaper – vi legger til rette for en vellykket opplevelse. Enten du skal feire noe eller bare har lyst til å møte gode venner, så er...

  • Egon Prinsen

    Rett ved Bøndernes Hus i Prinsenkrysset i Trondheim, finner du en Egon restaurant på 250 sitteplasser. Restauranten har også stor uteservering. Egon Prinsen står også for frokostserveringen til Scandic Prinsens gjester. I denne restauranten finner du også bl.a. utstyr som ble brukt i 12 Olsenbandenfilmer. Bl.a. dressen til "Kjell" og to originalmanus fra filmene. Et godt valg, uansett an...

  • Egon Søndre

    Midt i Trondheim, i nærheten av de mange andre utestedene, finner vi Trondheims første Egon restaurant. Den spesielle atmosfæren i restauranten må oppleves. Restauranten er bygd opp slik at hvis du sitter på en ny plass hver gang du er hos oss, så oppleves restauranten på en ny måte. Et godt valg, uansett anledning Bursdager, kolleger, foreninger, idrettslag, store og små selskaper ...

  • Peppes Pizza - Solsiden

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza res...

  • Dolly Dimple's Lade

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Restaurant Credo, Trondheim

    En av Trondheims beste gourmetrestauranter med populær bar i andre etasje. Credo er også vertskap for mange konserter. Restaurant og bar i Trondheim. Stort vinkart. 2. etg. bar, trivelig bar, ofte fult i helgene. Har også intim konserter av og til. Et sted du kommer tilbake til. Credo Restaurant & Bar åpnet for fire år siden i Ørjaveita, en smal bakgate i sentrum av Trondheim. Her, i ...

  • Restaurant Fem Bord

    Om oss Andreas Espnes, eier og driver av Restaurant Fem Bord har lang erfaring som kokk, kjøkkensjef og soussjef fra både Trondheim (Bølgen og Moi) og Oslo (bl.a Kastanjen, Solsiden og Le Canard). I tillegg har han utdannelse som vinkelner. Kenneth Wevang, er med som servitør. Han har erfaring fra blant annet Bryggen og Bølgen og Moi. Han kommer fra jobben som hovmester ved Rica Nidelv...

  • Sans & Samling

    Smaken av det gode selskap Selskap, kurs eller konferanse? Lokalene våre er blant byens flotteste! Kurs & Konferanse På landet, midt i byen Lokalene våre passer for så vel små som litt større kurs og konferanser. Både på Lian og Ringve er lokalene omgitt av spennende historie og vakker natur. Ved å ta i bruk disse kvalitetene, kan du gi deltagerne en unik kursopplevelse - hel...

  • Primo, Trondheim

    Restauranten for deg som ønsker god italiensk mat og drikke i uformelle omgivelser midt i rekka på Nedre Elvehavn i Trondheim. ...

  • Sushi Bar Trondheim

    Sushi Restaurant i Trondheim. Har en fyldig meny med mange muligheter. Også egen take away meny. Enkel barnemeny. Nigirisushi: Dette er den mest populære typen sushi. Først lages avlange boller av sushirisen. Tradisjonell størrelse er 5cm lang, 2cm bred og 3cm høy. De legges direkte på serveringsfatene. Legg så en liten klatt wasabi (grønn pepperrot) på hver risbolle. Husk at dette er...

  • Emilies et spisested

    Velkommen til et moderne kjøkken med tydlig samspill med norske råvarer og moderne kjøkkenteknikk inspirert av det franske og italienske kjøkken Vi åpnet Emilies Et Spisested i August 2000 restauranten ligger ved Trøndelag Teater i Trondheim . Vi har 40-60 sitteplasser og 11 ansatte. Vårt mål er å gi våre gjester en optimal matopplevelse med matchende vin og service . Emilies er st...

  • Big Horn Steak House Trondheim

    Hovedproduktet på menyen er møre og saftige biffer i alle størrelser og spennende varianter. Alt kjøtt vi serverer er garantert mørt og av beste kvalitet. Velg størrelse og tilberedning av biffen akkurat slik du ønsker den (rå, medium, gjennomstekt eller med hvitløk). Alle hovedretter serveres med valgfrie poteter: pommes frites, bakt potet, pannestekt potet, franske noisetter, hvitl...

  • Dolly Dimple's Moholt

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Egon Tårnet

    74 meter over bakken kan du nyte et måltid i den mest orginale og spesielle Egon-restauranten. Nyt utsikten mens dere spiser et måltid fra vår rikholdige meny. I Tårnrestauranten roterer gulvet langsomt rundt, slik at dere kan se hele Trondheim i løpet av en time. EGON - Noe for alle, hver eneste dag Egon er unik. Siden starten i 1984 har vi servert små og store, unge og eldre, venner ...

  • Dolly Dimple's Lerkendal

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Peppes Pizza - Heimdal

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...