Hva skjer i Trondheim: Konserter / Festivaler

Julekonsert sax & orgel i Vår Frue kirke

I desember legger saxofonisten Ola Asdahl Rokkones og organisten Terje Baugerød ut på lanseringsturné i forbindelse med utgivelsen av deres nye CD "I denne søte juletid".

I løpet av turnéen besøker de Skien, Oslo, Tromsø og Trondheim, før de vender nesen mot Russland.

Musikken består av nye og gamle julesanger i egne, og for publikum kanskje uventede, arrangementer. De to improviserende musikerne skaper et dempet landskap hvor folkemusikk og jazz møter både kjente og ukjente julemelodier. Musikerne drar veksel på klangpotensialet i kirkerommet og det dynamiske spekteret man kan få av kombinasjonen orgel og saxofon.

De som vil sjekke ut musikken, kan finne albumet "I denne søte juletid" på alle digitale plattformer. CD kan bestilles fra Terje eller Ola f.eks. ved å sende en mail til cd@terjeb.no eller kjøpes på konsertene. Innspillingen ble gjort i Ris Kirke der Terje Baugerød er kantor, og er støttet av Nordnorsk Jazzsenter.

Både Ola og Terje er musikere som jobber innenfor forskjellige musikalske sjangere – fra klassisk til jazz, pop og folkemusikk fra en rekke kulturer.

Ola Asdahl Rokkones er oppvokst i Oslo og bosatt i Tromsø. Han holder et høyt nivå som utøver innenfor både klassisk og jazz, og turnerer mye både nasjonalt og internasjonalt.

Terje Baugerød er opprinnelig fra Porsgrunn. Ved siden av kantorjobben i Ris kirke, er han aktiv som produsent, komponist/arrangør og musiker, hovedsakelig gjennom sitt produksjons- og plateselskap TerjeB Production.http://www.terjeb.no
http://www.olarokkones.com

Foto / design: Oda Hveem, www Visuello.no

Inngang: 250,-. Konserten varer i ca 1 time.

By
Trondheim
Sted
Vår Frue kirke
Sluttdato
9. desember 2017

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!