Dekk og felger i Sarpsborg

Gummiservice Råde

Besøksadresse
Sarpsborgveien 121 1640 Råde
Telefon
69281520
Fax
69281529
Epost
post@gummiservice.no
Hjemmeside
http://www.gummiservice.no
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Gummiservice Produksjon AS

HovedkontorBandag har vært verdensleder innen regummiering gjennom mer enn 50 år. I 1995 fikk Gummiservice Produksjon AS tilbud om å starte Bandag-produksjon, som har vist seg og bli en suksess da man i dag har en produksjonskapasitet opptil 45.000 Bandag-dekk pr år.

Gummiservice selger også 10 - 15.000 nye dekk pr år. Vårt motto er å produsere Bandag-dekk av beste kvalitet, og tilby markedet en høy servicegrad. Vi har derfor investert absolutt det siste og mest høyteknologiske regummerings-utstyr som fins på markedet.

Leveranser av nye dekk samt innhenting av brukte stammer skjer flere ganger i uken med egne lastebiler. For å sikre leveransene ut til kunde, har vi til enhver tid et av Norges største dekklager for omgående leveranser. Et motivert og velutdannet personale bidrar sterk til at vi kan tilby markedets beste kvalitet og finish på produktene som leveres fra Gummiservice Produksjon AS.

Din kvalifiserte spesialist på nye og regummierte dekk logodekk Bandag-regummierte dekk produseres eksklusivt av Bandags franchise-forhandlere. Bandags Europeiske opplæringssenter gir våre verkstedarbeidere opplæring av ypperste kvalitet innen regummieringsprosess og stammeanalyse.

Den høye kvaliteten på dekkene sikres ved at stammene inspiseres i shearograpy (“røntgen”) før regummerings- prosessen starter.

Bandags omfattende produktserie inneholder produkter for alle bruksområder. Bandag utvikler produkter som gir de laveste kostnadene pr. kilometer for kjøretøyene dine.

Gummiservice AS leverer også fabrikknye dekk fra de største merkeleverandørene som Continental, Bridgestone og Hankook, og vi har også andre dekkmerker på vårt lager. Med solide leverandører i kombinasjon med vår erfaring og ekspertise, sørger vi for at du kjører det mest kostnadsriktige type dekk på din bil og tilhenger.

Dekk er en stor kostnad i enhver lastebilflåte, og derfor er det viktig å ha en partner som vet å ivareta og sørge for at kunden får den optimale løsningen.

Ved hjelp av oppdaterte dataverktøy og kontinuerlig opplæring av våre ansatte, sørger vi for at våre kunders dekkbehov ivaretas på beste måte.