Hoteller i Oslo

Clarion Collection Hotel Savoy

Besøksadresse
Universitetsgaten 11 NO-0164 Oslo
Telefon
23354200
Fax
23354201
Epost
cc.savoy@choice.no
Hjemmeside
http://clk.tradedoubler.com/click?p=93758&a=94107&g=17730880
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Clarion Collection Hotel Savoy er et sjarmerende hotell fra 1916 med lange tradisjoner og en uhøytidelig atmosfære. Vi har en av Oslos beste beliggenheter, midt i den triveligste delen av hovedstadens bysentrum.

Hotel Savoy er det lille unike hotellet rett ved siden av Nasjonalmuseet og bare 200 meter fra Karl Johans gate. Hotellet er det perfekte utgangspunkt for å ta seg rundt i hovedstaden både som forretningsreisende og turist. Flytoget og Nationaltheatret stasjon er i gangavstand.

Våre 93 hyggelige rom er røykfrie og innredet i minimalistisk og behagelig stil. Alle med en sjarm som kun en gammel bygård kan tilføre.

Den historiske bygningen rommer i tillegg til hotellet to av Oslos beste restauranter, som til stadighet tømmer avisene for terningkast 5 og 6. Restaurant Eik er tildelt hedersbevisningen Bib Gourmand av Guide Michelin. Denne æresbevisningen gis til restauranter med gourmetmat av høy klasse, men til gunstig pris. Søster-restauranten Fjord, med sine spesialiteter fra havet er også et utmerket alternativ. Strøkets mest trendy bar, Eik Bar og Vin, ligger i direkte tilknytning til hotellets resepsjon. Den er et samlingspunkt for hotellets gjester så vel som Oslos borgere og et naturlig utgangspunkt for en vandring i byens natteliv.

I vår gjestestue, Carl Ungers Loft, har våre gjester tilgang til kaffe/te og frukt hele dagen. Ønsker man en rolig og avslappet kveld spanderer hotellet her et lett kveldsmåltid hver kveld mellom kl 18 og 21. Her kan du nyte stillheten og føle hotellets sjel med utsikt mot rådhuset og byens folkeliv.

Med erfaring på til sammen lenger enn hotellets eksistens, er vårt prisbelønte personale selve hjertet i Hotel Savoy. Kunnskap, erfaring og personlig service gjør det lille hotellet til en stor opplevelse. Vi gleder oss til å ønske deg hjertelig velkommen til oss.