Hoteller i Oslo

Clarion Hotel Royal Christiania

Besøksadresse
Postboks 768 Sentrum NO-0106 Oslo
Telefon
23108000
Fax
23108080
Epost
cl.christiania@choice.no
Hjemmeside
http://www.choicehotels.no/hotels/hotel?hotel=NO036&language=no
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Clarion Hotel Royal Christiania - Mellom trend og tradisjon Velkommen til Norges nest største hotell: Clarion Hotel Royal Christiania - En spennende møteplass midt i hjertet av Oslo, Norges hovedstad.

Hotellet befinner seg kun 100 meter fra Sentralbanestasjonen (Oslo S), flytoget og flybuss. I nærheten finner man Oslos beste shoppingsteder, sightseeing og underholdning. Hvis man kjører bil, har hotellet innendørs parkeringsfasiliteter. Det er deilig lettvint!

Med en solid blanding av historie og trend er dette fullservice hotellet høyst moderne og sofistikert, lyst og luftig med sterke farger og kunstneriske detaljer.

Vi tilbyr 508 moderne og trendy rom i forskjellige størrelser og trådløs internett er gratis for alle våre gjester. Nyt frokost, lunsj og middag i et stort Atrium, hotellets hjerte. Det er herlig høyt under taket! Finn også veien til vår lobby bar, Bar Royal og sportsbaren Harveys.

Hotellet er en spennende møteplass, og tilbyr 21 moderne møterom i alle størrelser for opp til 450 personer og med en total kapasitet på 1024 personer!

I vårt velvære senter finner man et deilig svømmebasseng, Finsk Sauna, apparater som gir gode treningsmuligheter og i tillegg tilbyr vi forskjellige kropps- og hudpleie behandlinger.

Velkommen til Clarion Hotell Royal Christiania - med stil og personlighet!