Hva skjer i Oslo: Sport

Nydalsløpet

Løypa går sentralt i Nydalen og har start- og målgang ved Gullhaug Torg. Lengden er ca. 5 km – langt nok til at de mest aktive kan sjekke formen, og kort nok til at de mindre trente fint kan gjennomføre. Løypekart finner du her.

Et mål for arrangementet er å “få folk opp av sofaen”, derfor er det en egen “Opp av Sofaen”-klasse for deg som ikke har slitt ut joggeskoene de siste årene. I denne klassen vil det selvfølgelig være idealtid. Ellers vil det være flere puljestarter etter klasser og nivå. Nydalsløpet 2017 vil ha mer fokus på folkefest, og det vil være musikk, overraskelser og lagkonkurranse for de som synes dette er gøy.

Bydelsutvikler Avantor er initiativtaker til løpet og arrangerer dette sammen med Nydalens Skiklub og andre bedrifter i Nydalen. Vi anbefaler alle å følge Nydalsløpet på Facebook for ukentlige treningsvideoer og tips frem mot løpet. Her vil du også finne oppdatert informasjon om løpet. Det blir også satt i gang gratis løpetrening etter hvert for de som både trenger litt drahjelp, men også for de som ønsker bedre løpsteknikk. Informasjon om oppstart blir lagt ut på Facebook-siden innen kort tid.

By
Oslo
Sted
Gullhaug Torg, Nydalen
Sluttdato
24. august 2017

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!