Hva skjer i Oslo: Konserter / Festivaler

Konsert med H.M. Kongens Gardes Musikkorps

Gardistene påbegynte sin tjeneste de første dagene av i oktober og startet umiddelbart med musikalsk opplæring og øving, en aktivitet som foregår med stor energi så lenge de er inne til tjeneste, og som fører til at gardistene og korpset utvikler seg gjennom hele vinteren. Den første konserten for denne kontingenten var på i Raufoss den 24. november og årets store festkonsert finner sted i Oslo Konserthus 2. februar. Ved konserten i Bærum Kulturhus 18. mars er korpset ved slutten av sin konsert-sesong og helt på topp. Samtidig med å spille konserter og opptre i seremonielle aktiviteter som f eks i Holmenkollen, er drillkontingenten som består av hovedkorps, signalkorps og drilltropp i full gang med å innarbeide årets drillprogram.
Gardemusikken har et tett program, men kommer gjerne tilbake til Bærum Kulturhus, årets konsert er den femte i rekken. Under kyndig og inspirerende ledelse av sin dirigent major Eldar Nilsen vil dere enda en gang få høre variert og fengende musikk fra flere ulike sjangere.
Gardemusikken tar ingen honorarer og arrangørene, Kolsås Rotaryklubb og Kolsås Inner Wheel klubb, vil tradisjon tro fordele overskuddet fra konserten til et verdig formål.
Varighet: 2 t med pause inkludert.

By
Oslo

Kommentarer

  1. #2 Innlegg fra Lilian

    Seems like people can fight over just about anything. But one thing they all love are their dogs! The best examples of our best folegueg-rd friends!

  2. #1 Innlegg fra Jayvee

    The answer of an exrpte. Good to hear from you.