Hva skjer i Oslo: Konserter / Festivaler

YOB (US) + WIEGEDOOD (BEL)

YOB
Episk og knusende tungt ut over fatteevne, YOB har bygd seg opp en kultstatus etter å ha kvernet ut album på album siden de startet opp i 1996.

I 2017 signerte YOB til Relapse Records for så å utgi det fantastiske 8. albumet «Our Raw Heart», som ikke akkurat gikk upåaktet hen i metallkretsene. Et album som ble til i kritiske tilstander da frotfigur Mike Scheidt nesten døde av en ekstremt hissig magebetennelse. Men Mike klarte seg og ut kom «Our Raw Heart» – et album som gjorde YOB til et enda mer markant navn på doomkartet. Stort, rått, høyt, massivt, emosjonelt og drøyt bra. Det er YOB i et nøtteskall

WIEGEDOOD
Belgiske Wiegedood (uttalt We-Guh-Doad) med medlemmer fra Oathbreaker og Amenra, leverte solid med debutskiva «De Doden Hebben Het Goed» i 2015. En skive som best kan beskrives som atmosfærisk black metal med intens aggresjon og en depressiv aura. Wiegedood ga ut den like bra oppfølgeren til debutskiva i år, ganske enkelt kalt «De doden hebben het goed II». Den siste utgivelsen av De Doden Hebben Het Goed-trilogien, som på engelsk betyr «The Dead Have It Good», er De Doden Hebben Het Goed III, en naturlig forlengelse av sine forgjengere. Sonisk leverer triologien – en voldsom, likevel episk svart metall. Albumene er også samkjørt både tematisk og fysisk. III blander atmosfæren I og aggresjonen av II. Bandet sier at de har «found the perfect crossover.» WIEGEDOOD har også funnet en firesangs-formel som gir triologien rom for å utforske, uten å blir for overveldende.
Dørene åpner kl. 20.00 Leg 20 år

By
Oslo
Sted
Blå
Sluttdato
20. oktober 2018

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!