Hva skjer i Oslo: Konserter / Festivaler

The Carburetors (NO)

The Carburetors fra Oslo har siden deres debut album i 2004, Pain Is Temporary, Glory Is Forever, fått seg sin egen fanskare som har vokst seg utover Norges grenser og er blitt velkjente for sine forrykende live show. Disse lærkledde gutta vet å gi bånn gass og full speed med røff vokal, energiske gitarsoloer, pyroshow og med action fra første trommeslag etterlater de seg en eim av bensin og svidd gummi. Dette er Fast Forward Rock ‘n Roll.

I 2010 signerte de med Evil Wheel Records og fikk en publishing deal med Universal Germany. Albumet Rock 'n' Roll Forever ble sluppet verden over og har satt sine spor i norsk Rockehistorie. Bandet vant mange tilhengere etter at videoen “Burnout” ble vist på norsk tv. Både “Burnout” og “Fast Forward Rock 'n' Roll” er i disse tider blitt soundtracket til filmen “Børning 2” (2016). Med en stor omtale i metalmagasinet, Scream Magazine, etter albumslippet Loud Enough to Raise the Dead (kun utgitt i Norge i 2006), åpnet dørene seg og de delte scener med legender som Mötley Crüe, Judas Priest, Deep Purple, Motörhead og Rose Tattoo.

I 2012 deltok bandet i den norske delfinalen i Melodi Grand Prix med singelen “Don’t Touch The Flame”, sangen er å finne på siste albumslipp Laughing At The Face Of Death, som ble tatt godt imot i 2015 av både presse og fans i inn- og utland. Spenn deg fast for en fartsfylt kveld.

Medlemmer:
Eddie Guz (Edwin Pinilla Gustoff) – vokal
Kai Kidd (Kai Kristiansen) – gitar
Christopher Ekerholt Marchand – gitar
King O'Men (Per Gunnar Lund Wang) – bass
Chris Nitro (Christopher Lindahl) – trommer

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/546165?language=no-no&camefrom=Client_Rockefeller_Home_Carburetors_020817

By
Oslo
Sted
John Dee
Sluttdato
15. desember 2017

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!