Hva skjer i Oslo: Konserter / Festivaler

Wolves In The Throne Room (US) + Trepanerings

Over fem studioalbum og gjennom hundrevis av liveopptredener har Olympia, Washingtons Wolves In The Throne Room speilet og brutt opp black metalen gjennom sitt eget prisme. Resultatet er musikk som er uløselig knyttet til det nordvestamerikanske landskapets ville krefter: Inspirert av hele spekteret fra black, doom og death metal til crust, goth, ambient og folk, og med tematikk som død, mytologi, hedensk historie og den nordvestamerikanske villmarken.
Bandet ble grunnlagt i 2003 av brødrene Aaron og Nathan Weaver (henholdsvis trommer/synth og gitar/vokal), og albumdebuterte i 2006 med nylig reutgitte «Diadem of 12 Stars». Deretter fulgte en løs albumtrilogi hvor de blant annet samarbeidet med en rekke gjestevokalister, produsent Randall Dunn (Sunn 0))), Earth) og Aaron Turner (Isis m.fl.). I 2014 kom deres første utgivelse etter en lengre pause, «Celestite».
De er hyperaktuelle med det nye albumet ‘Thrice Woven’ som utkommer på Artemisia 22. september. Kun to måneder står de på scenen på BLÅ!

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/549409?language=no-no

By
Oslo
Sted
Blå
Sluttdato
24. november 2017

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!