Hva skjer i Oslo: Foredrag / Konferanser

Kurs: Få bedre søvn

Dette er kurset for deg som vil:
- sovne lettere.
- sove mer og dypere.
- håndtere stress bedre.
- ha mer overskudd og energi i hverdagen.
- Kurset er aktuelt både om du har hatt langvarige og alvorlige - - søvnproblemer, eller bare ønsker å optimalisere søvnen din for å prestere bedre i hverdagen.

Kurset er spesielt aktuelt for deg om du er interessert i søvnproblematikk, har et søvnproblem, eller ønsker å lære mer om avslapning, eller bare sovne lettere og bedre. Også om du ønsker å ha mer overskudd og energi på dagtid, og mestre stress bedre, er kurset meget relevant. De aller fleste, også de som kan mye om søvn og stressmestring fra før, vil finne noe nytt og praktisk nyttig i dette kurset.

Alt innholdet i Søvnskolen og kurset Bedre søvn har en vitenskaplig fundert basis, men er fremstilt med hovedvekt på praktisk bruk, og med en bred praktisk tilnærming, og for å være lett tilgjengelig. Samtidig er tilnærmingen pragmatisk, åpen og resultatorientert, og vi tester stadig ut nye ideer og metoder, i tillegg til de godt etablerte og fundamentale prinsippene. Vi forklarer alt på en enkel og lett forståelig måte. De aller fleste, også de som har lest bøker om søvn, og de fleste som jobber med søvn, vil finne en tydelig, praktisk systematikk og helhet, og flere nye ideer for søvnforbedring i dette kurset. Vi tilpasser også råd og ideer til ulike individuelle behov og situasjoner.

Uttalelser fra tidligere deltagere:

“Veldig bra kursdag. Jeg kom primært for å lære sounder sleep-metoden,- trodde jeg kunne alt annet om temaet, men det kunne jeg IKKE!
Kurslederen svært kunnskapsrik, seriøs, behagelig , fin fyr,-kurset anbefales alle som har tukla det til for seg med søvn!”

“Takk for to inspirerende og tankevekkende foredrag om søvn og søvnforbedring (jeg fikk med meg både torsdag og fredag J). Jeg håper det gleder deg å få vite, at jeg har fått bare (og mange) positive tilbakemeldinger fra deltakerne på foredragene dine!
Som jeg så vidt nevnte, tror jeg ikke det er siste gang vi vil spørre deg om å besøke våre enheter!”

Les mer og meld deg på her:
https://oppmerksombevegelse.no/sovnskolen/

By
Oslo
Sted
Sentralen, Øvre Slottsgate 2
Sluttdato
7. mai 2018

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!