Hva skjer i Oslo: Foredrag / Konferanser

Kurs: introduksjonskurs i TRE

TRE, Trauma Release Exercises, er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i dyptliggende spenninger på en mer dyptgående og grunnleggende måte enn vanlige avslappnings og spenningsreduserende teknikker. TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne, hvor vi også kan jobbe med å løse opp i emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og også langvarig stress.
TRE kan hjelpe både i forhold til muskelspenninger, smerter, søvnproblemer, stress, indre uro, angst mm.
Dette kurset er for deg som ikke har erfaring med TRE fra tidligere, eller ønsker å få en bedre forståelse av de grunnleggende øvelsene i TRE, og hjelp til å komme bedre i gang med den nevrogeniske skjelvingen. Kurset går over en kveld, så hver kursdato er et selvstendig kurs. Det kan likevel være en god ide å være med på kurset flere ganger.

TRE, Trauma and Tension Releasing Exercises er utviklet av Dr David Berceli. TRE består av en serie med øvelser som hjelper kroppen i gang med og tilrettelegger for kroppens naturlige stressregulerende mekanismer, skjelving mm.
TRE øvelsene er nyttig både til eget bruk og håndtere eget stress, og for å for å lære klienter og grupper å håndtere og mestre stress bedre, og øke evnen til god affekt regulering.


Dato for introduksjonskurs:
I Oslo – Tirsdag 3. april 2018 kl. 17.00 – 20.00.
Sted: Vi skal være i lokalet til Medisinsk Yoga og Mindfulness. Adressen er Dronningens gate 23, 3.etg, rom 312. Du ringer nede på dørtelefon 312. Dette ligger kort vei fra Oslo S og Jernbanetorget T bane stasjon, og ca 30 meter fra Karl Johans gate.

Du kan lese mer her: https://oppmerksombevegelse.no/tre-trauma-release-exercises-introduksjonskurs/

By
Oslo
Sted
Dronningens gate 23, Oslo
Sluttdato
3. april 2018

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!