Hva skjer i Oslo: Foredrag / Konferanser

Kurs for foreldre

Vil du ha inspirerende faglig påfyll, konkrete og praktiske ideer, møte engasjerte fagfolk og foreldre, og få ideer til å løse dine problemstillinger? Da vil vi gjerne invitere deg til å bli med på vår kurshelg i Oslo 3. og 4 mars.

Vi har satt opp våre tre mest populære kurs: Konflikter i relasjoner med barn og unge, Barns selvfølelse og førstehjelpskurs for foreldre. Du kan melde deg på et eller alle kursene.

Kurset Konflikter i relasjoner med barn og unge:
Kurs om kommunikasjon og konflikthåndtering er for deg som opplever konflikter og vanskelige situasjoner i relasjoner med barn. Dette kurset lærer deg å kommunisere med barn på en måte som bidrar til færre konflikter, og lavere intensitet når uenigheter oppstår, som de fleste foreldre opplever at skjer ofte, gjerne flere ganger om dagen. Målet er at du og barnet skal føle trygghet, mestringsfølelse og en økt opplevelse av samarbeid. Og at du bedre kan støtte barnets utvikling av emosjonell og sosial kompetanse.

Kurset Barns selvfølelse:
Styk ditt barns selvfølelse, og kanskje din egen også! Et av våre mest populære kurs, for deg med barn i alle aldre. Lær forskjellen på selvtillit og selvfølelse, og hva du kan gjøre for å styrke barns selvfølelse. I tillegg tar vi opp:
Hvordan kan vi som foreldre bidra til at barnet utvikler en sunn selvfølelse?
Hvordan påvirker vår egen selvfølelse barna våre?
Hvordan kan vi på best mulig måte ta vare på begge parters selvfølelse.
Hvordan vår egen selvfølelse påvirker oss som foreldre.
Hvordan vi kan jobbe med vår egen selvfølelse.

Kurset førstehjelp for foreldre:
De fleste ulykker skjer i hjemmet, og økt kunnskap og ferdigheter innen førstehjelp gir trygghet og kan redde liv og redusere skadeomfang. Vårt førstehjelpskurs for foreldre og deg som jobber med barn er praktisk orientert og lærer deg de viktigste tingene du trenger å kunne innen førstehjelp på barn og spedbarn.

Les mer her: https://famlab.no/foreldrekurs-kurshelg/

By
Oslo
Sted
Øvre slottsgate 3, Oslo
Sluttdato
4. mars 2018

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!