Hva skjer i Oslo: Foredrag / Konferanser

Kurs: eksplosive barn

Hvordan kan vi forstå og hjelpe barn og ungdom med sosiale, emosjonelle og adferdsmessige utfordringer? Bli med på kurs med Ross Greene om Problemløsning Gjennom Samarbeid!

Kurset holdes i Oslo 24. - 26. oktober. Vi har rabatt ved påmelding før 31.mars!

Ross Greene gir oss praktiske og konkrete svar på hvordan vi kan jobbe og skape samarbeid også der ting har vært fastlåst, vanskelig, og kanskje også “eksplosivt”. Ross Greenes metode Problemløsning Gjennom Samarbeid, PGS, er praktisk, konkret, og brukt i familier, i barnehage, skole, barnevern, fengsler, og andre institusjoner.

Målgruppe for kurset.
Dette er et kurs for alle som jobber innen
-Pedagogikk og undervisning.
-Skole eller barnehage.
-Barnevern, barne og ungdomspsykiatri.
-Familievern og familieterapi.
-Politi eller fengsler.
-Alle som jobber med barn og ungdoms psykiske helse og livssituasjon.
-Kurset er også meget aktuelt for foreldre.

Ross Greene er skaperen av PGS modellen, Problemløsning Gjennom Samarbeid (på engelsk CPS, Collaborative and Proactive Solutions) og forfatter av de bestselgende bøkene “Eksplosive barn” og “Utenfor” (engelsk tittel ”Lost at School”) .
Barn som blir ekstremt sinte, frustrerte, noen ganger voldsomme, og som har for vane å eksplodere ofte og for tilsynelatende ingenting, kan være meget utfordrende og slitsomme å omgås. Foreldre, førskolelærere, lærere og andre som opplever dette daglig vet alt om dette. Ofte har de prøvd alt, men lite hjelper. Hva gjør en da? Dette gir Ross Greene gode og praktiske svar på.


Uttalelser fra tidligere deltagere.
“Meget matnyttig kurs! Du blir presentert for praktiske løsninger på utfordrende problemer”.
“Det var en stor hjelp for oss som foreldre å lese “Eksplosive barn” og endelig bli møtt med forståelse og empati for de såkalte “umulige” barna”.
“Jeg svært godt fornøyd med kurset. Helt strålende. Dette er det så altfor få som bruker og forstår da de fremdeles tror at økt porsjon av straff og belønning skal føre dem til målet når det ikke har ført fram tidligere. Endelig”.
“Dette har jeg ventet på. Jeg er evig takknemmelig til Ross Greene. Vi har brukt det med vår sønn i 1 år med meget god effekt. Videre er det et verktøy jeg bruker nærmest daglig i arbeide med foreldre med utfordrende barn”.
“Jeg hadde fra før av arbeidet litt med Ross Green’s problemløsninger og metoder og med veldig gode resultater der andre metoder overhodet ikke hjalp”.
“Jeg anbefaler alle som jobber med utfordrende/eksplosive barn dette seminaret og gleder meg til å la de jeg møter dra nytte av det jeg har lært! ”
“Ross Greene har gitt meg en optimisme og tro på at forandring er mulig”


Les mer om dette arrangementet her, http://www.famlab.no/problemlosing-gjennom-samarbeid/

Påmelding til dette kurset gjøres her, http://www.famlab.no/pamelding-oslo/

By
Oslo
Sted
Felix konferansesenter
Sluttdato
26. oktober 2018

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!