Hva skjer i Oslo: Annet

THE QUALITY OF MOVEMENT - Kurs i Feldenkraism

Den israelske ingeniøren og vitenskapsmannen Moshe Feldenkrais (1904 – 1984) var forut for sin tid når det gjaldt synet på muligheten for å gjøre endringer i nervesystemet; at vi selv kan lage nye mønstre og etablere nye nerveforbindelser. Med dette for øyet utviklet han en stor mengde bevegelses-sekvenser som gir oss mulighet til å utforske hvordan vi beveger oss – og til å lære noe nytt om oss selv i prosessen.

Vi undersøker hvordan vi kan være lettere, smidigere og mer avspente gjennom disse sekvensene av rolige og komfortable bevegelser. Bruken av oppmerksomhet sammen med bevegelsene gjør at vi kan finne frem til bærekraften i skjelettet, og at vi kan frigjøre muskelsystemet for unødvendige spenninger. Med mer bevissthet om hvordan vi gjør det vi gjør, og bedre evne til å sanse forskjeller og kvalitet i bevegelser, kommer muligheter for å gjøre nye valg som gir mer letthet, frihet og velvære.

Kurset går over tre dager 19. – 21.oktober 2018: Fredag 17:00 – 19:00, lørdag og søndag 10:00 – 16:30 (lunsjpause 1.5 t lørdag og søndag).

By
Oslo
Sted
Gaustad sykehus
Sluttdato
21. oktober 2018

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!