Hva skjer i Oslo: Annet

Klassisk Yoga Nyb.Helgekurs 25. & 26. Nov.

Yogahelgen er en intensiv kursform som gir deg en grundig innføring i yoga. Et fint kurs for deg som har lyst til å komme raskt igang, deg som trenger et oppfriskningskurs eller deg som trenger ny inspirasjon i din yogapraksis. En spennende og behagelig helg med yoga. Du som er aktiv i de 10 faste yogaklassene får 20 rabatt på helgekurs. I etterkant av kurset kan du nok yoga til selv å velge om du vil følge Dynamiske kraftfulle, fysiske klasser, de mer rolige Yoga og meditasjonsklassene, de mer terapeutiske Lett og rolig yogaklassene eller om du vil veksle mellom disse.

PÅMELDING: www.centrumyoga.no/pamelding/nybegynner

Du lærer og arbeider med: Fysiske yogastillinger (Asanas), dynamiske og statiske. Vi arbeider med et bredt utvalg øvelser som forløser spenninger i kroppen og gjør den mykere, ledigere og gir bedre balanse. Pusteøvelser (Pranayama). Du lærer en rekke pusteøvelser som har forskjellige virkninger på kropp og sinn. Teknikkene hjelper deg til å utvikle en dypere, roligere pust. Konsentrasjonsteknikker. Du lærer teknikker som hjelper deg til å utvikle et bedre fokus og en lett uanstrengt konsentrasjon (opplevelse) av det du til enhver tid holder på med, altså tilstedeværesle i nuet. Dybdeavspenning (Yoga Nidra). Vi har alltid avspenning i klassene. Virkningene av dybdeavspenningen er opplevelse av dyp ro, klarhet og avspenthet.

Viktig: Det er best at det går to timer fra du har spist et større måltid mat til du praktiserer yoga. Bruk tøy det er lett og bevege seg i. Du trenger ikke sko, yoga praktiseres best barbent, evt i sokkelesten. Yogamatter og annet utstyr finnes hos Centrum Yoga.

PÅMELDING: www.centrumyoga.no/pamelding/nybegynner

ELLER RING 45218896

By
Oslo
Sted
CENTRUMYOGA Nordahl Brunsgate 22
Sluttdato
26. november 2017

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!