Hva skjer i Oslo: Annet

Gravideyoga og Barselyogakurs på Centrum Yog

Barselyoga:
Det er viktig å ta hensyn til at kroppen har vært gjennom en stor påkjenning, og ikke begynne hard trening rett etter fødselen. La kroppen få tid til å komme seg!
Yogaklassene har utgangspunkt i klassisk yoga med fokus på avspenning, fysisk tilrettelagt yoga for barsel, pust og yogatid med barnet. Mor- og barn yoga eller barsel yoga, hjelper på en skånsom måte med å stramme opp bekkenbunn og styrke mage og rygg etter svangerskapet. Gir avspenning til typisk utsatte muskelgrupper og mange gode strekkøvelser. På barselyogaen trenger man ikke bekymre seg for om et gråtende barn forstyrrer timen, og om man trenger å amme, skifte en bleie eller gå ut en liten tur med barnet er det helt i orden. Vi anbafaler å starte med barselyoga f.o.m barnet er ca åtte-ti uker gammelt. Barnet er nå mer selvstendig og mindre avhengig av mor. Kjenner du at kurset vil fungere for dere begge tidligere er det ingenting i veien for det. Du kjenner dette best selv. Du kan gjøre barselyoga helt til barnet begynner å krabbe og krever av deg at du følger mer med på den lille.

Gravideyoga:
Gravideyoga har med god grunn blitt mer og mer populært. Jordmødre over hele landet opplever at mange av de som har blitt kjent med yoga under svangerskapet, møter fødselen med mer ro og fokus og med pusteøvelser som fungerer som et fantastisk hjelpemiddel. Fler og fler jordmødre anbefaler derfor å begynne med yoga under svangerskapet.
Du lærer øvelser som styrker og smidiggjør områder i kroppen som vil oppleve ekstra belasting under denne tiden. Pusteteknikker som vil hjelpe deg under fødselen og som kan gi avspenning under svangerskapet, en tid du kan bære på mange bekymringer. Den nest siste gangen på kurset er satt av til å ha med partner. Vi går igjennom hvordan han/hun kan hjelpe til under fødselen. Hos Centrum Yoga er det ingen overfylte yogarom, det er maks tolv deltakere på hvert kurs med god plass og tid til å arbeide grundig. Kursene har 7 eller 8 klasser a 1½ time.

NYE TIDER!!! GRAVIDEYOGA FREDAGER DAGTID
kl 1300 - kl 1430 oppstart 13. oktober tom 15. desember (10 ganger)
Har du termin i midten av et kurs tilpasses kursprisen til din fordel, og du kan forlenge kurset ditt over i neste kurs om din terminen er satt ut i neste kurs.
Ta kontakt på post@centrumyoga for spm.
Kurset holdes med forbehold om nok deltagere.- Bindende påmelding

BARSELYOGA TORSDAG DAGTID
kl 1100 - kl 12 oppstart torsdag 12. oktober tom torsdag 14. desember (10 ganger)

By
Oslo
Sted
Nordahl Brunsgate 22, 0192 Oslo
Sluttdato
22. desember 2017

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!