Hva skjer i Oslo: Annet

NYBEGYNNERKURS FLAMENCO

Dette er et introduksjonskurs til flamenco og passer for alle. Flamenco er en solodans og krever ingen partner. På dette kurset blir du kjent med noen av flamencoens grunnrytmer, du vil lære fotarbeid, armbevegelser og de karakteristiske håndbevegelsene. Vi jobber med kortere kombinasjoner og blir introdusert for musikkens karakteristika og koder for samspillet mellom sanger, gitarist og danser.

Pedagogen på dette kurset vil være Laura Santamaria.
Hun er en systematisk og grundig pedagog, og hennes undervisningsform og herlige personlighet har gjort henne til en veldig populær pedagog blandt våre elever.
Som danser har hun tidligere vært med i bl. a. Ballet Flamenco de Andalucia og kompaniet til Eva Yerbabuena, som er en av denne generasjonens største flamenco dansere.

Ønsker du å melde deg på kurs send en e-post til mail@studioflamenco.no
Alle våre kurs har et maks antall på 15 elever for å sørge for best mulig oppfølging av hver elev.
Har du spørsmål til kurset ta gjerne kontakt på mobil 97165225 eller send oss en mail.

By
Oslo
Sted
Kyrre Texnæs Studio

Kommentarer

  1. #1 Innlegg fra Ellen

    I would like to thnkx for the efforts yo78#&21u;ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.