Hva skjer i Oslo: Annet

ØL OG MATKURS

Lær triksene, eksperimenter hjemme!
Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.
Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros

Merk: Påmelding til arrangementet MÅ skje på forhånd via Ølakademiets nettside.
Se pris og meld deg på her: https://ol-akademiet.no/kurs/oslo/ol-og-mat-kurs/

Datoer i høst/vinter 2018:
22. august. Øl og matkurs
19 september. Øl og matkurs
17. oktober. Øl og matkurs
14 november, Øl og matkurs
19 desember, Øl og matkurs

By
Oslo
Sted
Ølakademiet

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!