Hva skjer i Oslo: Annet

ØL OG MATKURS

Lær å sette øl til mat!

Ølakademiet slår et slag for øl til mat! Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere.

Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.

På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Øl er også ofte tilstede som ingrediens.

Menyen er sesongbasert og satt sammen av vår kokk og øl-entusiast Ronja Velten.

Kr 995,-

Datoer:

Tidspunkt: 18:00 - 20:30:

21. juni 2017
23. august 2017
6. september 2017
20. september 2017
11. oktober 2017
25. oktober 2017
8. november 2017
22. november 2017
6. desember 2017
17. januar 2018
31. januar 2018

Se hjemmeside for oppdaterte datoer.

By
Oslo
Sted
Ølakademiet

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!