Hva skjer i Oslo: Annet

Bryggekurs – videregående

NB! Krever forkunnskap, se våre hjemmesider (link lenger ned i beskrivelsen)!

Dette videregående kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Oftest er en av disse også kursholder – men alle våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene igjennom et omfattende faglig program. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn at vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Få tips og triks om de små og store detaljene som tar hjemmebrygging til et nytt nivå. Hvilke feller kan man gå i og hva skal man passe ekstra godt på? Underveis smaker vi på noen øl med karakter som synliggjør tematikker.

Bjarte Lie er utdannet diplombrygger fra Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen og har mer enn 25 års erfaring innen ølfaget. Inga Greve er diplombrygger fra samme skole, er utdannet ølsommelier, og har i den senere tiden brygget hos flere mikrobryggerier i inn-og utland.

Merk: Påmelding til arrangementet MÅ skje på forhånd via Ølakademiets nettside.
Se pris og meld deg på her: https://ol-akademiet.no/kurs/oslo/bryggekurs-videregaende/

Datoer i 2018:
24. april. Bryggekurs videregående
21. august. Bryggekurs videregående
16. oktober. Bryggekurs videregående

By
Oslo
Sted
Ølakademiet

Kommentarer

  1. #2 Innlegg fra Caiden

    فعلا هیچ کسی نمی تواند از لندن د®˜Â±Ã˜ÂÃواست دهد پرونده های لندن هم به به سیدنی کانادا رفته استهر دوباید از یک کشور درخواست دهید همسر شما نمی تواند جداگانه درخواست بدهد اگر همسر قانونی شما است در غیر این صورت تقاضای ایشان رد می شود

  2. #1 Innlegg fra Roberta

    Your posting is aboeultsly on the point!