Hva skjer i Kristiansand: Museum/Utstillinger

Om Tilblivelse av Håkon Gåre

Vi inviterer til Håkon Gårens utstilling OM TILBLIVELSE

Åpning er fredag 20. april kl. 18:00
Åpningsord ved Angjerd Munksgaard.
I utstillingsperioden er arteriet åpent fra torsdag til søndag kl 12 -16.
Utstillingen står til 20. mai 2018.


Hvordan dannes, endres og påvirkes vår personlighet? Med utstillingen «Om tilblivelse» prøver Gåre å billedliggjøre endringene som skjer i og rundt oss. Tankene blir formidlet blant annet ved hjelp av sveisetråd, rustfritt stål, kobberrør, seilduk og digitaltrykk på papir.

Det finnes store hendelser i et liv som vil kunne endre en person. Allikevel er det flest små hendelser som tilbyr å påvirke oss – en artikkel vi har lest, noens kommentar, et bilde, en sang, et møte. Rundt oss skjer utallige samtidige hendelser av begynnelser og avslutninger. Vi tar noe til oss. Vi forkaster annet. Vi endres. Noen ganger med en gang, noen ganger lenge etterpå. Men vi endres sakte, sammen med tiden. Ingenting er konstant eller endelig.

BIO: Håkon Gåre (f. 1980) er født og oppvokst i Oslo. Nå bor og arbeider han fra Lillesand. Gåre har en bachelor fra avdeling for Metall og smykkekunst og en Master of Fine Arts fra Kunst og håndverk ved Kunsthøgskolen i Oslo. Fra tidligere har han en treårig utdannelse som tekstforfatter fra Westerdals School of Communication i Oslo. De siste årene har han stilt ut ved Arendal Kunstforening, Lillesand Kunstforening og Qunst25.


Utstillingen støtte av Kristiansand Kommune og Statens utstillingsstipend Kulturrådet.

http://www.gare.no/

Lumberveien 51k, 4621 Tel: +47 98769815

By
Kristiansand
Sted
arteriet galleri
Sluttdato
20. mai 2018

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!