Hva skjer i Harstad: Annet

Harstad Kulturhus

Huset er lokalisert til Hamnneset, en gammel bydel i Harstad hvor industrivirksomheten var stor inntil for få år siden. Deler av bygningen var tidligere Bothners pølsefabrikk, som er bygget om. Bare storsalen er helt nybygd. Kulturhuset er første ledd i en planlagt oppbygging av Hamnneset til å romme aktiviteter innen utdanning, forskning og kultur.

By
Harstad

Kommentarer

 1. #8 Innlegg fra mia pron khalifa

  gpuVOS When someone writes an post he/she retains the idea of a

 2. #7 Innlegg fra berit strand

  Hvorfor ligger det ALDRI inne en oversikt over hva byen har å tilby fra mandag til søndag. oversikt over hvor kulturhuset og Trondenes senter befinner seg står her, men hva de har å tilby for familier enslige eller barn står det ingenting om før i mandags avisen. For oss som ikke holder HT, eller kjøper avisen finnes ingen informasjon.Ikke å vente at byen er kjedelig å lite inspirerende!! Synes godt det kunne finnes en side på nettet med informasjoner for en uke eller lengre her på siden.

 3. #6 Innlegg fra Ellie

  That's a knowing answer to a diicffult question

 4. #5 Innlegg fra Willie

  Defendants' disbursement. Fortunately, those who find themselves prosecuted, named defendants, have less to stress aboutother than a gain inside their prices, of coursesince their QuotesChimp' charges and court fees are covered from the insurance underwriter. Defense attorneys bill the underwriter an hourly fee, typically in reduced mainly because of the quantity of circumstances a protection business may manage.

 5. #4 Innlegg fra Rocky

  Hei, ser at oppe har 2 kanskje 2.. nevnte? ge5r.. og du frankeivind.net ? du? slette nertadtessene blogg on line health insurance quotes comparehealthinsur.com find affordable health insurance eller nertadtesse fikk blogg.frankeivind.net du dermed jeg opp :) rydder lista pe5 jo bruker life insurance quotes bestlifeinsurpolicy.com bf8r hvilke heliomeds.com levitra online pharmacies jeg av de en bloglovin,

 6. #3 Innlegg fra Eny

  Spennende da:) Flott magazine! Men koemmr det til e5 finnes i dagligvare butikker eller bare narvesen?Hadde ve6rt flott at den finnes andre steder ogse5:)

 7. #2 Innlegg fra Leika

  Harstad Open har ve6rt navnet pe5 tnienrrugen siden oppstarten i 1983. Det har ve6rt en turnering som har ve6rt spilt i to klasser med ratingskille. Men i noen e5r har det ikke ve6rt ratingskille. Sist vi hadde Harstad Open som en internasjonal turnering var i 1997 da Harstad Sjakklubb var 75 e5r. Navnet Open betyr nf8dvendigvis ikke at f8verste klasse skal ve6re e5pen.Vi i Harstad Sjakklubb er utrolig stolte over at vi har klart og avviklet tnienrrugen ve6rt e5r siden 1983! Det koster krefter e5 arrangere turneringer.

 8. #1 Innlegg fra Elida

  There are no words to describe how boadciuos this is.