Hva skjer i Harstad

 • 7 Museum/Utstillinger

  • Trondarnes Distriktsmuseum

   TRONDARNES DISTRIKTSMUSEUM er informasjons- og dokumentasjonssenter for natur- og kulturvernarbeid i kommunene Harstad, Bjarkøy, Kvæfjord og Skånland.

   Les mer
 • 6 Kino

  • Harstad Kommunale Kino

   Kinoen ble bygget og tatt i bruk i 1955, og ombygget flere ganger, sist i 1988 med bl.a. nye stoler. Kinoen har 2 saler.

   Les mer
 • 3 Annet

  • Electrocompaniet i Harstad

   Iløpet av Januar måned kommer Bero Audio til harstad med sine prestisje tunge HI-FI produkter.Dato kommer....Følg med!

   Les mer
  • Festival Harstad

   FestivalHarstad skal være et nettsted for kulturrelaterte arrangement i regionen. Kjernen er en database som viser hva som skjer i dag og hva som skjer framover så langt du ønsker å slå opp. Hovedmålet vårt er at basen skal oppdateres av kulturaktørene selv slik at den er maksimalt oppdatert til en hver tid. I tillegg skal nettstedet tjene festivalene i regionen og tilby nytting informasjon for de som er engasjert i det regionale kulturarbeidet.

   Les mer
  • Harstad Kulturhus

   Huset er lokalisert til Hamnneset, en gammel bydel i Harstad hvor industrivirksomheten var stor inntil for få år siden. Deler av bygningen var tidligere Bothners pølsefabrikk, som er bygget om. Bare storsalen er helt nybygd. Kulturhuset er første ledd i en planlagt oppbygging av Hamnneset til å romme aktiviteter innen utdanning, forskning og kultur.

   Les mer
  • HÅRANALYSE HARSTAD

   Hår mineralanalyse viser kroppens indre miljø Finn årsaken til dine plager. En hår mineral analyse måler mineralene i håret. Hår analysen viser kroppens indre kjemi og kan fange opp sykdom og ubalanser på et tidlig tidspunkt. Analysen blir som et speilbilde av cellene i kroppen. Hårprøven sendes til Trace elements i USA som er et internasjonalt autorisert laboratorium. De er i dag verdens ledende på dette området, og deres pålitelige hår mineral analyser anses å være i særklasse Trenger du hjelp, men bor langt unna Du kan få hjelp uansett hvor du bor. Behandlinger og tester kan foregå pr post, tlf og mail. Mange tester kan enkelt utføres hjemme. Ta kontakt og be om å få tilsendt et test kitt. Vi kan også hjelpe deg med informasjon, dietter og kosttilskudd.

   Les mer
  • Matintoleranse Matallergi

   Gjør maten deg syk? Mange sykdommer og plager skyldes feil kosthold. De fleste er ikke klar over at det kan være en sammenheng mellom de plagene de har, og maten de spiser. Hva vi blir syke av, og hva slags mat som passer oss best, er helt individuelt. Det som er sunn mat for noen kan være rene giften for andre.

   Les mer
  • Nattbingo med store premier 22/9 kl. 21.00

   Premier inntil 50.000 kr. Jackpott spilles ut !

   Les mer