Hoteller i Fredrikstad

Scandic City Hotel Fredrikstad

Besøksadresse
Nygaardsg. 46, 1607 Fredrikstad
Telefon
69385600
Fax
69385601
Epost
cityfredrikstad@scandichotels.com
Hjemmeside
http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Fredrikstad/City/#.VUCJq87VujI
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Bo i hjertet av Fredrikstad, nær tog- og busstasjonen. Besøk Katti og Tobias eller hold ditt neste lille eller store møte her. Shopping og kultur er bare et steinkast unna.

Scandic City ligger i hjertet av Fredrikstad, bare en ti minutters spasertur fra Fredrikstad togstasjon. Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og fergen som tar deg til gamlebyen, ligger bare noen få minutter unna. Katti bar og restaurant serverer mat med en internasjonal vri. Tobias er biffhuset vårt. Våre 10 møterom er fleksible og har moderne konferanseutstyr. Det største rommet har kapasitet for opptil 400 deltakere.

Service De to restaurantene våre Katti og Tobias har to forskjellige menyer å velge fra. Katti bar og restaurant tilbyr lunsj og middag, eller bare kaffe eller noe annet godt å drikke. Alle måltider tilberedes med en internasjonal vri. På Tobias Restaurant kan du velge mellom pizza, hamburger, biff eller diverse småretter. Hvis du ønsker å bestille et møterom, har vi 10 rom å velge mellom. Det største rommet har en kapasitet for opptil 400 deltakere. Alle våre møterom er fleksible og de fleste har naturlig dagslys. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.