Hoteller i Fredrikstad

Hankø Fjordhotel & Spa

Postadresse
1621 GRESSVIK FREDRIKSTAD
Besøksadresse
Hankø 1621 Gressvik
Telefon
69382850
Fax
69382851
Epost
booking@hankohotell.no
Hjemmeside
http://www.hankohotell.no/
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Når du kommer til Hankø opplever du med det samme at hverdagens travelhet og bekymringer kommer i andre rekke.
Her kommer din velvære først, og vi gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov. Når du synker ned i et varmt mineralbad og lukker øynene, etter en dyptgående massasje. Når energien strømmer gjennom kroppen etter en yogaklasse, eller du hviler beina etter en spasertur i frisk luft. Det er det det hele handler om.

På Oslofjordens sydøstre side, vel en times kjøretur fra Oslo og ca. 15 minutters kjøretur fra Fredrikstad, ligger en av Norges vakreste øyer. Her har vi vekket liv i gamle tradisjoner fra 1877 hvor Hankø Bad og Kystsanatorium ble bygget. Hit valfartet kunstnere, grossererfamilier og adel for å ta del i vannkurer, gytjebad m.m., samt drikke helsebringende mineralvann. I slutten av 1930-årene forsvant denne virksomheten.

Nå, et halvt århundre senere oppstår den igjen. Hankø åpnet i november 2002 dørene til et av de fineste Spa i Skandinavia, der velvære og avslapping står i sentrum. Hankø er et naturskjønt sted med omstreifende dåhjorter og gravsteder fra bronsealderen. Hotellet har også 4 tennisbaner, Hankøhallen (Hotellets egen idrettshall), fotballbane og egen strand. På Hankø finnes det 160 private sommerboliger. Blant disse er kongefamiliens sommerbolig som ligger et par steinkast fra hotellet. Kongefamiliens tradisjonelle interesse for seiling har knyttet dem til Hankø gjennom mange år.

Ta kontakt for priser.