Hoteller i Fredrikstad

Gamlebyen Pensjonat

Besøksadresse
Smedjegaten 88 1632 Gamle Fredrikstad
Telefon
69322020
Epost
post@gamlebyen-pensjonat.no
Hjemmeside
http://www.gamlebyen-pensjonat.no/
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby, en nydelig og sjarmerende liten bydel i Fredrikstad. Gamlebyen ligger på Østsiden av Glomma, ved elvemunningens utløp mot Kråkerøy og Hvaler øyene. Til Fredrikstad sentrum er det få minutters gangavstand, inkludert en kort fergetur over Glomma.

Pensjonatet ble etablert våren 2003 i en av Forsvarets tidligere forlegninger i Gamlebyen, Artillerigaarden. I nyere tid ble bygningen benyttet som forlegning og skole for Forvarets befal, mens den opprinnelig ble bygget som tøihus for artilleriet i 1733. I samarbeid med Nasjonale Festningsverk pusser vi opp værelser og fellesarealer.

Vårt mål er at pensjonatet skal være et rimelig overnattingssted med en hyggelig atmosfære. Våre gjester skal få god og personlig service i et miljø som byr på andre kvaliteter enn det standardiserte hotelloppholdet.

Pensjonatets beliggenhet er skjermet for biltrafikk og ligger svært ideelt til; helt inntil vollene og vollgravene som omkranser Gamlebyen. Vi har stor parkeringsplass til disposisjon for de av våre gjester som kommer med bil.