Hoteller i Drammen

Clarion Home Hotell Tollboden

Postadresse
Tollbogata 43 3044 Drammen
Besøksadresse
Tollbogata 43 3044 Drammen
Telefon
32805100
Fax
32805199
Hjemmeside
http://www.choicehotels.no/hotels/hotel?hotel=NO026&language=no
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

I hotellets lobby vil du bli ønsket velkommen av vår tjenstevillig stab, som vil hjelpe deg på alle mulige måter slik at oppholdet ditt blir effektivt og behagelig. Idèen til hotellet er hentet fra den gammle handelsvirksomheten i Drammen, med innslag av trelasthandel, shipping og Tollvesenets historie.

Clarion Collection Hotel Tollboden er et annerledes hotell, sentralt beliggende på Strømsø. Hotellet består delvis av et hus trelasthandler Collet lot oppføre i 1868 og en nybygget eiendom i gammel stil. Hotellet glir godt inn i den gammle bebyggelsen på Gyldenløve brygge. Clarion Collection Hotel Tollboden er et Bed & Breakfest hotell, men vi har utvidet begrepet og severer deg også kveldsmat. I tillegg har vi også et nært sammarbeid med byens beste restauranter for middags servering. Vi har alle rettigheter og vår vin kjeller har oppnådd et ry langt utenfor Drammens grenser.

Hotellet har alle fasiliteter for møtevirksomhet, 2 plenumssaler med kapasitet for 30 til 60 personer i skoleoppsett, samt 4 grupperom. Hotellet er et førstevalg for forretningsforbindelser i Drammen og har ord på seg for å være et ideelt sted å ha møter "Home, away from home".

I et av våre 84 lyse og trivelige rom vil du trives og kunne slappe av fra arbeid eller etter utflukter. Rommene er møblert med norske møbler av ypperste kvalitet, slik at skal føle deg som hjemme. Har du ytterligere behov for å stresse ned, kan vi anbefale vår badstu og dampbad.

I juni 1997 åpnet Drammen Golfbane, plassert i idylliske Skoger, bare ca 15 min. utenfor bykjernen.