Restauranter, cafeer og kaffebarer i Bergen

Lyststedet Bellevue

Postadresse
Bellevuebakken 9 5019 Bergen
Besøksadresse
Bellevuebakken 9 5019 Bergen
Telefon
55336999
Fax
55336989
Epost
info@bellevue.no
Hjemmeside
http://www.bellevue.no/
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Lyststedet Bellevue blir av mange bergensere oppfattet som byens bestestue – stedet der store anledninger feires; brylluper, store dager, viktige forretningsmiddager og stedet der man tar med seg tilreisende. Forståelse for kvalitet har vært grunnleggende for Lyststedet Bellevue. Ønsket om faglig skikkelighet har inspirert familien gjennom fire generasjoner, og gitt Bellevue ry som ett av Bergens beste spisesteder. Som fjerde generasjon restauratør er det en glede, men også et stort ansvar å videreføre driften av Lyststedet Bellevue. Vår fremste utfordring er å gi gjestene det aller beste av vår tid, bygget på tradisjon og gode opplevelser.

Smak av Kysten - Lyststedet Bellevue representerer dette kvalitetsstempelet, utsøkt mat finner vi blant annet langs hele Norges kyst!

Spesielt hos oss:

Bellevue Restauranter tilbyr en lang rekke med opplevelser. Felles for alle er at de er bygget på ekte glede mellom mennesker og virkelig kvalitet hva angår maten. Vi bruker kun de beste norske råvarene som er å oppdrive, og henter inspirasjon fra både det norske og kontinentale kjøkken. Det har vi gjort i over 100 år.

Noen eksempler på opplevelser du finner hos oss:

A la carte meny på Fløien Folkerestaurant og Bryggen Tracteursted Vinsmaking på Lyststedet Bellevue Øl- og akevittkurs på Bryggen Tracteursted Hanseatisk aften på Bryggen Tracteursted Aktivitetsløype rundt Fløien Grillaften på Fløien Turmat og piknikkurv på Fløien Folkerestaurant