Restauranter, cafeer og kaffebarer i Bergen

Big Horn Steak House Bergen

Postadresse
Lodin Leppsgt. 2b 5003 Bergen
Besøksadresse
Lodin Leppsgt. 2b 5003 Bergen
Telefon
55 36 60 60
Fax
55 32 26 57
Epost
bergen@bighorn.no
Hjemmeside
http://www.bighorn.no/Restauranter/Bergen.aspx
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Big Horn Steak House restaurant i Bergen er å finne ved byens flotte brygge, sentralt ved fisketorget og Fløibanen. Interiøret er moderne, men vi har beholdt ”det ville vesten” - stilen kjent fra våre andre restauranter, med mørkt treverk, okseskinnsmøbler og utstyr fra nybyggertiden.

Restauranten i Bergen har plass til ca. 100 personer, samt VIP-rom i kjelleren til lukkede selskaper. Du kan også nyte en aperitiff før måltidet i restaurantens bar.

Om Big Horn Steak House Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" (steakhouse) og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen – med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus. Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.