Restauranter, cafeer og kaffebarer i Bergen

  • Peppes Pizza - Ole Bulls Plass

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...

  • Dolly Dimple's Bergen Storsent

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • BOHA Restaurant

    ”Ingen kjærlighet er mer ekte enn kjærligheten til mat”, sa vi i kor da vi 1. august 2001 åpnet dørene til vår felles kokkedrøm. Det er vel ganske betegnende for vår lidenskap at Boha er blitt en frydefull tilstand vi lever for 24 timer i døgnet. Men vi blir om mulig enda lykkeligere hvis vi har klart å skape et sted der også du trives. Erfaring har vi i kasseroller og kar. Fra l...

  • LOUISIANA

    Midt i Bergen sentrum kan sultne bergensere og andre med sans for eksotisk mat blant annet få servert alligator. Louisiana Creole Restaurant er byens eneste kreolske restaurantkjøkken....

  • BØLGEN OG MOI Lysverket

    BØLGEN OG MOI skal være spisesteder som gir gjesten en spesiell opplevelse inspirert av samspillet mellom mat, vin og kunst. Lek Å være leken handler om å tørre. Tørre å bryte grenser. Tørre å prøve noe nytt. Ikke binde oss, men føle det naturlig å ha en fri og uformell stil. Tillate oss å gjøre det lille sprø innfallet som får gjesten til å tenke: Wow, de er litt gærne, d...

  • Dolly Dimple's Lagunen

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Nama Sushi & Noodles

    Nama Sushi & Noodles går for å være Bergens beste sushi-restaurant. Restauranten ble etablert i 2001 og holder til vis a vis First Hotel Maritim i Lodin Leppsgate. Nama tilbyr take-away og har et omfattende utvalg av sushi, maki, sashimi, samt noen tradisjonelle asiatiske retter som Tom Kha Gai, Tom Yum Kung, med flere. ...

  • Dolly Dimple's Kokstad

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Peppes Pizza - Finnegården

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...

  • Friday`s Ole Bulls Plass

    Vår restaurant ligger på gateplan i Hotel Norge - Nedre Ole Bulls Plass 4 – midt i sentrum. Her kan du kose deg med god mat og drikke på en av Bergens mest sentrale beliggenheter. Vi har 122 plasser inne i restauranten, samt et 30-talls plasser ute på sommeren. Menyene på våre restauranter kan viariere noe. Se Bergen's meny nederst på denne siden. Restauranten er innredet med ame...

  • FISKEKROGEN FISK & VILT RESTAURANT

    Welcome to Fiskekroken! Fiskekroken er en intim og koselig restaurant som ligger ved fisketorget i Bergen. Restauranten har høy fokus på kvalitet og råvarene er hentet fra de norske fjorder før de blir tilberedt av våre to kokker som har lang og bred erfaring fra Munkestuene restaurant i Bergen. Åpningstider/Opening Hours Mandag - Lørdag fra 11:00 til 23:00 Søndag fra 11:00 til 22:...

  • To Kokker

    Det er en glede for oss å ønske velkommen til Restaurant To Kokker. Vår meny har vi valgt å gjøre til en kombinasjon av det tradisjonelle og det spesielle. Historiske omgivelser, sentral beliggenhet. Bryggen det Hansiatiske verft. Tradisjonelt er de ekte norske råvarer, friske og av førsteklasses kvalitet. Spesielt er måten vi tilbereder dem på! Med utgangspunkt i velkjente opps...

  • Wesselstuen

    Wesselstuen finner du midt på Bergens egen "Broadway" - byens største treffsted: Ole Bulls Plass - Torgallmenningen, "Den blå steinen", Den Nationale Scene - alt i umiddelbar nærhet. Åpningstider Mandag - lørdag 1100 - 0030 Søndag 1400 - 2330 Åpningstider Mandag - lørdag 1100 - 0030 Søndag 1400 - 2330 Velkommen!...

  • Bryggen Tracteursted

    Bryggen Tracteursted - anno 1708 Innerst på Bryggen – i Bryggestredet – finner du Bryggen Tracteursted – gjenåpnet – med respekt for de historiske omgivelser og med ambisjoner om å gjeninnta sin plass blant Bergens kvalitetsrestauranter. Bryggen i Bergen er kjent verden over som et av Unesco’s ”Verdens Kulturarvsteder” og er selve kjernen i det historiske Bergen og obligato...

  • Søstrene Hagelin

    Søstrene Hagelins produkter er tuftet på solid kunnskap og lange vestlandske tradisjoner. Vi setter høye krav til kvalitet og benytter derfor kun fersk, håndskåret hysefilet i fremstillingen av våre farseprodukter. Reseptene vi bruker er nøyaktig de samme som i 1929. Vi kan derfor med stolthet meddele at vi i NM for sjømatbedrifter 2006 mottok sølv både for vår hjemmelagede fiskegrateng...

  • Lyststedet Bellevue

    Lyststedet Bellevue blir av mange bergensere oppfattet som byens bestestue – stedet der store anledninger feires; brylluper, store dager, viktige forretningsmiddager og stedet der man tar med seg tilreisende. Forståelse for kvalitet har vært grunnleggende for Lyststedet Bellevue. Ønsket om faglig skikkelighet har inspirert familien gjennom fire generasjoner, og gitt Bellevue ry som ett av Ber...

  • Steakers Bergen

    Steakers I Bergen ligger på Bryggen 7, og på gateplan finner du Dampen, en av byens lekreste bar, der interiøret er maritimt og innbydene. Dere er hjertelig velkommen både til å ta en drink i baren, eller smake på noen av våre lunch eller middagsretter. Dampen`s hjemmelagde fiskesuppe er nydelig. Vi har åpent hver dag, fra klokken 12:00 og stenger 01:00 ( 02:00 ) Kjøkkenet stenger klok...

  • Søtt+Salt restaurant

    Når kvelden lister seg på, forvandles butikken vår til Bergens mest intime og spesielle restaurant. Du sitter midt i kjøkkenet sammen med familie, venner eller forretningsforbindelser mens vi forbereder maten 2 meter fra bordet. I restauranten vår har du hele lokalet for deg selv. Vi har plass til små grupper fra 6-16 gjester og garanterer en intim og unik opplevelse. Søtt+Salt kompon...

  • Big Horn Steak House Bergen

    Big Horn Steak House restaurant i Bergen er å finne ved byens flotte brygge, sentralt ved fisketorget og Fløibanen. Interiøret er moderne, men vi har beholdt ”det ville vesten” - stilen kjent fra våre andre restauranter, med mørkt treverk, okseskinnsmøbler og utstyr fra nybyggertiden. Restauranten i Bergen har plass til ca. 100 personer, samt VIP-rom i kjelleren til lukkede selskaper....

  • Dolly Dimple's Minde

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Egon Kjøttbasaren

    Like ved fisketorget ligger den 125 år gamle Kjøttbasaren. I første etasje i dette bygget ligger Egon. Om sommeren er det stor uteservering på fortauet med glimrende utsikt ut over fisketorget og Vågen. Et godt valg, uansett anledning Bursdager, kolleger, foreninger, idrettslag, store og små selskaper – vi legger til rette for en vellykket opplevelse. Enten du skal feire noe eller bare...

  • Egon Bristol

    Egon Bristol i Bergen ligger i Thon Hotel Bristol, hvor vi også står for frokostserveringen. Restauranten har 180 sitteplasser, og interiør som man kjenner fra de andre Egon i Norge Et godt valg, uansett anledning Bursdager, kolleger, foreninger, idrettslag, store og små selskaper – vi legger til rette for en vellykket opplevelse. Enten du skal feire noe eller bare har lyst til å møte...

  • Dolly Dimple's Sandviken

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Dolly Dimple's Torgalmenningen

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Dolly Dimple's Vestkanten

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Dolly Dimple's Åsane

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • Peppes Pizza - Zachariasbryggen

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...

  • Dolly Dimple's Askøy

    Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med rundt 90 restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. I 2007 hadde kjeden en nettoomsetning på 565 millioner kroner og det er rundt 1 600 ansatte. Den første Dolly Dimple's restauranten åpnet i 1986 i Sandnes, der kjeden også har hovedkontor. Gründeren bak Dolly ...

  • RICK`s BAR

    Den originale Rick’s Cafe American var stedet der handlingen i filmklassikeren Casablanca foregikk. Cafe eier Rick (Humprey Bogart) lurer den tyske okkupasjonsmakten under Andre Verdenskrig, ved å sende flyktninger ut av landet. Selve Rick’s cafe var en amerikansk restaurant/bar/casino i kolonistil. Det karakteristiske for cafeen, var et i øyenfallende skilt i neonlys og den spesielle buefor...

  • Peppes Pizza - Danmarksplass

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...

  • Peppes Pizza - Åsane

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...

  • Peppes Pizza - Nesttun

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...

  • Peppes Pizza - Søreide

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...

  • Peppes Pizza - Vannkanten

    The original since 1970 Pizzaen går som en landeplage over det amerikanske kontinentet på slutten av 60-tallet. Amerikaneren Louis Jordan driver en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de resepten på kanskje "verdens beste pizza". I 1970 åpner den første Peppes Pizza re...