Hoteller i Bergen

Quality Hotel Edvard Grieg

Besøksadresse
Sandsliåsen 50 NO-5861 Bergen
Telefon
55980000
Fax
55980150
Epost
q.bergen@choice.no
Hjemmeside
http://www.choicehotels.no/hotels/hotel?hotel=NO023&language=no
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Sentralt mellom flyplassen og sentrum Quality Hotel Edvard Grieg ligger i trivelig og naturkjønne omgivelser på Sandsli, kort vei fra både Flesland Flyplass og Bergen Sentrum.

Fra svømmebassenget i hotellets øverste etasje har man en fantastisk utsikt over Fana, Nordåsvannet mot Ulriken og Bergen Sentrum.

Quality Hotel Edvard Grieg er ett fullservice kurs- og konferanse hotell. Hotellet ble åpnet i 1987, og var det første suitellet som ble bygget i Norge. I dag fremstår hotellet som et av byens mest moderne. Våre gjesters trivsel er vår høyeste prioritet, og det at mange av våre kunder vender tilbake år etter år tar vi som et tegn på at de er godt fornøyd.

For de kvalitetsbeviste er Quality Hotel Edvard Grieg et naturlig valg. Alle våre rom er 35m2. I alt er det 148 av dem, alle med eget soverom, stort bad og entré med garderobe. Rommene er møblert med komfortable sofagrupper, skrivebord, telefon og karusell med TV og minibar. Karusellen kan vendes mot stuen og soverommet.

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til vår hyggelige á la carte restaurant, med plass til 250 gjester. Her finner man spennende og velsmakende retter fra både inn og utland. Forfriskninger kan nytes i Anitra bar, hvor vi også byr på dans til variert musikk. Stor terrasse i tilknytning til restauranten hvor man kan nyte varme sommerkvelder.

De som ønsker å koble av med litt mosjon kan benytte vårt velværesenter "Vivaldi" som ligger i øverste etasje. Her finner man et treningsrom, solsenger, sauna og svømmebasseng. Alle våre gjester kanogså trene gratis så mye de vil på Studio Active. Studio Avtive er ett flott trenings senter som ligger 5 minutter fra hotellet.

Quality Hotel Edvard Grieg har kurs- og konferansefasilitetene på ett plan i den ene enden av hotellet. Vi har 3 store plenumsaler, samt 11 grupperom. Et trådløst nettverk gjør at man kan koble seg opp mot internett uansett hvor man befinner seg i bygget.