Hva skjer i Bergen: Konserter / Festivaler

Legg inn ditt arrangement her! Logg inn eller registrer deg.

  • Bergen Live

   God oversikt over konserter og festivaler i Bergen.

   Les mer
  • Borealis 2017

   Borealis er en festival for eksperimentell musikk.I 2017 presenterer Borealis 26 eventer i 15 venues over 5 dager med over 50 artister

   Les mer
  • DEVIN TOWNSEND PROJECT (CAN) + support

   Radar Booking henter Devin Townsend til Bergen og det er duket for en heftig metalkveld i Røkeriet på USF. Support: Vulture Industries. Devin Townsend er kjent som frontfigur, grunnlegger, vokalist og gitarist i det kanadiske ekstremmetal-bandet Strapping Young Lad. Bandet holdt det gående fra 1994-2007, men nå er han aktuell med Devin Townsend Project. Han har også gitt ut flere rene soloalbum. På platene sine har han beveget seg i et hav av ulike stilarter, men metalen ligger alltid i bunnen. Vi snakker hardrock, progressiv metal, ambient og new-age for å nevne noe. Townsends kjennetegn når det kommer til produksjon er en massiv multitracket «wall of sound», som har blitt sammenlignet med både Phil Spector og Frank Zappa. Vulture Industries er for tiden i studio og ferdigstiller bandets fjerde fullengder og hadde derfor tatt fri fra konsertvirksomhet frem til sommeren. Men..... når anledningen for å varme opp for Devin Townsend bød seg, ble det ikke slik. Bergensbandet har jobbet seg opp et solid konsertrykte og med ca 150 konserter bak seg har de turnert over det meste av Europa. Sist Vulture Industries gjestet USF Verftet, under fjorårets Blastfest, stod det til terningkast 5/6 hos Gaffa.com med følgende beskrivelse "...bandet trøkker i gang og Nilsen (bandets vokalist) entrer scenen som en gal sirkusdirektør eller forrykt skuespiller fra en ekspresjonistisk skrekkfilm på 1920-tallet. Det funker som bare faen!". Musikknyheter.no avsluttet sin anmeldelse med "Fantastisk konsert!" til 9 av 10 mulige poeng . Dørene åpner kl. 19.00 18 år leg. Se hjemmeside for vergeordning og skjema.

   Les mer
  • Konserter på GARAGE

   Se programmet for konserter på byens konsertsted nr.1......

   Les mer
  • Vinylmania... Platemesse

   Vinylmania Platemesse i samarbeid med Hulen inviterer til platemesse lørdag 18 Mars 2017. Vi kan denne gangen tilby ca 40 meter med tusenvis av herlig vinyl og CDs..

   Les mer