Hva skjer i Bergen: Kino

Norgespremiere: Wind of change

Onsdag 24. august kl. 18.00 blir det norgespremiere på dokumentarfilmen ”Wind of change”, på Selskapssiden, Studentersamfundet i Trondheim. Filmen handler om en familie i Kenya som lever av jordbruk, og hvordan klimaendringene påvirker deres liv. Filmen er resultatet av et samarbeid mellom Spire og filmgruppa Sør i fokus.

Vi følger tett på familiens hverdagsliv gjennom familiefaren Kisilus sin videoblogg. Dokumentaren er inspirert av sosialantropologi, og gir et godt innblikk i hvilke utfordringer Kisilu og hans familie møter når sesong for regn, sol og vind er i endring og ulike måter de prøver å tilpasse seg dette på. Filmen søker å gi en stemme til Sør og vise at klimaendringer ikke først og fremst dreier seg om fortvilte isbjørner på isflak som smelter, men om mennesker!

I forkant av filmen vil vi fortelle litt om Spire, en ungdomsorganisasjon som jobber for en rettferdig/bærekraftig fordeling av verdens ressurser. Vi ønsker å se de store sammenhengene bak det som skaper urettferdighet. Derfor har vi fokus på miljø, matsikkerhet og internasjonal handel. Spire påvirker politikere i Norge og internasjonalt for å skape endring. Vi samarbeider med ungdom i Sør og driver informasjonsarbeid for å inspirere norsk ungdom til handling. Vi er Utviklingsfondets ungdomsorganisasjon. Les mer på www.spireorg.no.

By
Bergen
Sted
Aud. BC 118, Christiesgate 12

Kommentarer

 1. #5 Innlegg fra Dillian

  Vou ser bem honesto, confundir por tanto tempo uma cena de filme com um suposto ovni verdadeiro é pura má fé. Afirmo isso porque toda pessoa que tem relações com a ufologia gosta de fie3&§Ã£o-cicntíficaƒ#82Ã0;e o filme “Invasão dos discos voadores” é um clássico…eu mesmo quando vi a foto na hora me lembrei do filme e percebi que tratava-se de uma fraude, e olha que eu nem tinha lido ainda a parte do texto que confirmava minha impressão.

 2. #4 Innlegg fra Mario

  My favorite movie ever! That ptriuce is from my favorite scene too. I cry my eyes out every time, and I'll Be Seeing You has never been the same for me. Ryan Gosling is such a cutie and I wish i looked like Rachel! :o)

 3. #3 Innlegg fra crorkz

  XSVvmN Great, thanks for sharing this blog post.Much thanks again. Keep writing.

 4. #2 Innlegg fra Appie

  For de som har mulighet, aeanfbler jeg e5 sende en pe5melding. Jeg tar mestringsambassadf8rkurset Kristian her henviser til, og er stre5lende fornf8yd med hans bidrag i forbindelse med det. Han er sve6rt dyktig til e5 stille de rette spf8rsme5lene og fe5 en til e5 reflektere over hva som fungerer for en selv, og hvordan man kan formidle mestring pe5 en god me5te til andre. Ne5 har jeg jo ikke ve6rt med pe5 alt som er med i dette nye kurset, men med Kristian som kursleder se5 kommer du ikke angre pe5 at du drar! Det kan kanskje til tider kjennes utfordrende, men du vil ge5 derfra med desto stf8rre mestringsff8lelse!

 5. #1 Innlegg fra Anitra

  This info is the cat's pjamaas!