Hva skjer i Bergen: Familie

Fargespill - 15 år!

Konfirmasjonen avholdes i Grieghallen med en forestilling der publikum får komme tettere inn på Fargespillerne. Der fremtidens stjerneskudd glitrer sammen med Fargespill-veteraner med nasjonale og internasjonale karrierer. Forestillingen hadde premiere 17.november til fullsatt sal, og fikk strålende anmeldelser i både BA og BT. 26.januar blir det ny mulighet til å få med seg festen!

Du kan blant annet glede deg til den suverene Silja Sol og oppadstormende SINDIO i helt nytt Fargespill-format sammen med Bergen Groovers, og ‘æresmedlem’ Macho Mayne, som opptrådte med Fargespill under BergenFest UNG i sommer.

Vi får et gjensyn med Gutu Abera som ble kjendis over natten i Etiopia med Fargespills musikkvideo «Oromiyaa» og Ayanna som har over ti millioner avspillinger på YouTube, Og sist men ikke minst møter vi igjen Ali Albadri, som på mange måter skapte Fargespill da han for 15 år siden, 16 år gammel, åpnet munnen og slapp fri en stemmeprakt som sendte Festspillpublikummet inn i et kollektivt gråtetokt og som senere har beriket musikken til blant andre Phillip Glass.

Men det viktigste er kollektivet Fargespill, der hver eneste Fargespillaktør representerer en unik historie. Summen av alle disse historiene er den universelle fortellingen vi leter etter i all kunst - historien om oss alle. Søndag 26.januar jubler 100 Fargespillere slik bare Fargespill kan juble, der de forteller sine historier om fortid, samtid og fremtid, og der de overgår enhver forventning om hva barn og ungdom kan få til på en scene.

Foto: Odd E. Nerbø

By
Bergen
Sted
Grieghallen
Sluttdato
26. januar 2020

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!