Hva skjer i Bergen: Annet

ØL OG MATKURS

Lær triksene, eksperimenter hjemme!

Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!
Sesongbasert meny satt sammen av kokkene på Marg & Bein.

Merk: Påmelding til arrangementet MÅ skje på forhånd via Ølakademiets nettside.
Se pris og meld deg på her: https://ol-akademiet.no/kurs/bergen/ol-og-matkurs-bgo/

Oversikt over datoer 2018:
5. Mai. Øl og matkurs
21. Juni. Øl og matkurs
23. August. Øl og matkurs
6. September. Øl og matkurs

By
Bergen
Sted
Marg og Bein

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!