Hva skjer i Alta: Annet

Legg inn ditt arrangement her! Logg inn eller registrer deg.

  • AlfaOmega

   Et alternativ til utebransjen i Alta. Vi satser på spennende mat og drikke til våre gjester i en hyggelig atmosfære.

   Les mer
  • Altaposten

   Altaposten er en avis som utgis i Alta i Finnmark. Altaposten ble etablert i 1969 og driver i tillegg til papiravis med lokalradio (Radio Alta) og TV (TV Nord).

   Les mer
  • Håranalyse ALTA

   Hår mineralanalyse viser kroppens indre miljø Finn årsaken til dine plager. En hår mineral analyse måler mineralene i håret. Hår analysen viser kroppens indre kjemi og kan fange opp sykdom og ubalanser på et tidlig tidspunkt. Analysen blir som et speilbilde av cellene i kroppen. Hårprøven sendes til Trace elements i USA som er et internasjonalt autorisert laboratorium. De er i dag verdens ledende på dette området, og deres pålitelige hår mineral analyser anses å være i særklasse Trenger du hjelp, men bor langt unna Du kan få hjelp uansett hvor du bor. Behandlinger og tester kan foregå pr post, tlf og mail. Mange tester kan enkelt utføres hjemme. Ta kontakt og be om å få tilsendt et test kitt. Vi kan også hjelpe deg med informasjon, dietter og kosttilskudd.

   Les mer
  • Matintoleranse Matallergi

   Gjør maten deg syk? Mange sykdommer og plager skyldes feil kosthold. De fleste er ikke klar over at det kan være en sammenheng mellom de plagene de har, og maten de spiser. Hva vi blir syke av, og hva slags mat som passer oss best, er helt individuelt. Det som er sunn mat for noen kan være rene giften for andre.

   Les mer
  • Salg av bobil telt, båt telt,pagode topptelt

   Kjøp, salg og utleie av bobil telt, båt telt, partytelt, garasje telt, lager telt, arbeidstelt, lagerhaller, pagode telt og topptelt. Teltene kan brukes til fest, messer, uteservering, vareutstillinger etc.

   Les mer
  • Troldhaugen - Edvard og Nina Griegs hjem

   Troldhaugen omfatter Edvard Grieg Museum, Villaen, Komponisthytten, Gravstedet og Troldsalen som har plass til 200 tilhørere og er sentrum for museets utstrakte konsertvirksomhet.

   Les mer