Om oss Aktiviteter Kontakt oss


Velkommen til Høk

Høk Motell & Cafeteria ligger inntil E6 i naturskjønne omgivelser med rik tilgang til friluftsliv og fiske. Beliggenheten i Skjeberg kommune er sentral, midt mellom Halden, Sarpsborg og Fredrikstad, ca 8 km fra svenskegrensen og ca 25 minutters kjøring fra Moss.

Høk Motell & Cafeteria er et 1. klasses og helt gjennom moderne serverings- og overnattingssted. I 1. etasje finner du en hyggelig veikro der du kan velge mellom spennende retter fra grillen og tradisjonell hjemmelaget mat, eller rett og slett bare ta en kopp kaffe.

I andre etasje finnes en moderne og godt utbygget selskaps- og kursavdeling. Her er ca. 90 sitteplasser til middag og en hyggelig bar, i tilknyttning til våre lekre salonger. Vi har betydelig møte- og kurskapasitet med to mindre møterom, stor plenumsal, salonger og grupperom.

I tilleg til 22 campinghytter har Høk også motellrom, alle med flislagte bad og toalett, farge-TV på rommene, og alle til en svært hyggelig pris.

Med et moderne og tiltalende anlegg og medarbeidere som setter alt inn på å gi deg som gjest en god service, ønsker vi deg hjertelig velkommen.